Net als gewone brillenglazen zijn Transitions brillenglazen binnenshuis en 's nachts transparant. Buitenshuis passen de brillenglazen zich automatisch aan de hoeveelheid UV-licht aan en kleuren grijs of bruin op.

Deze brillenglazen voor dagelijks gebruik bieden constant kijkcomfort en gemoedsrust door schittering en oogvermoeidheid te verminderen en te zorgen voor een UV 400 bescherming.

Dynamisch

Brillenglazen van Transitions gebruiken intuïtieve, fotochromische technologie en worden geactiveerd door natuurlijk licht. Onze brillenglazen zijn voor dagelijks gebruik ontworpen, voor binnenshuis en buitenshuis, en worden automatisch donker wanneer u op een zonnig moment naar buiten gaat.

Bescherming tegen UV-stralen

Net als de huid moeten de ogen beschermd worden tegen de schadelijke effecten van de zon. Transitions brillenglazen blokkeren 100% van de UVA- en UVB-stralen, wat het risico op beschadiging van de ogen helpt te verminderen.

Minder last van vermoeide ogen

De ogen werken de hele dag en proberen zich aan te passen aan de veranderende lichtomstandigheden. Transitions brillenglazen helpen uw ogen door de hoeveelheid licht te reguleren.

Verminderen de schittering

Op een zonnige dag passen Transitions brillenglazen zich aan de lichtintensiteit aan. Verbeter uw zicht en help schittering te verminderen met Transitions brillenglazen die zich snel aanpassen.

 

 

jfrey4.gif
okley1.gif
jfreylogo.gif
serengeti3.gif
koppel.gif
jfrey2.gif
okley3.gif