x seri.png

ERVAAR TOTALE VISUELE VRIJHEID

Varilux: Door het dragen van de progressieveVarilux X series wordt uw zicht naar een heel nieuw niveau getild. Zie meer binnen armlengte. Ervaar een vlottere overgang tussen de verschillende zichtzones (scherp zicht voor ver, tussen en nabij).

U hoeft uw hoofd niet meer te buigen om uw focus te vinden. Onbelemmerd multitasken zonder visuele beperkingen - en nog veel meer : 95% tevredenheid tijdens het multitasken op armlengte !

COMFORTABEL ZICHT

Eyezen: Met computers, smart watches en telefoons, hebben we glazen nodig die onze digitale leven meer dan ooit ondersteunen. Langdurige dagelijkse schermtijd kan zwaar zijn voor uw ogen en digitale oogvermoeidheid veroorzaken. Eyezen is een corrigerend unifocaal model. Het levert scherper zicht dan een simpel unifocaal glas en helpt de vermoeidheid van de ogen te verminderen door het Eye Protect SysteemEyezen is voor iedereen beschikbaar - of u nu een voorschrift heeft of gewoon een bril wilt voor dagelijks digitaal schermgebruik.

EEN ZICHTBARE TECHNOLOGIE

Zonneglazen: Geniet van uw vakantie aan zee, in de bergen of op ski's, dankzij een feilloos gedetailleerd en comfortabel zicht. Je SUN-brillenglazen vergezellen je de hele dag en verminderen verblinding om elke kans die de dag je biedt te grijpen. Combineer esthetiek, comfort en oogbescherming met het Essilor Sun-assortiment.

09 230 29 75

Brusselsesteenweg 608,9050 Gentbrugge, Belgium

  • Facebook
  • Instagram
  • Google Places

©2021 by Optiek Hulpiau